Om Maibritt

VÆR TIL STEDE I DET NU DU ER MENNESKE

OM MAIBRITT

Maibritt Saerens er uddannet skuespiller, direktør i virksomheden PowerAct, integretiv coach og mor til tvillinger. Hendes mission er at udvikle menneskers evne til at brænde igennem foran deres publikum og har arbejdet med at træne mennesker i nonverbal kommunikation i mange år.

Maibritt har mere end 15 års erfaring som professionel skuespiller både på tv, film og teater. Hun tør de store følelser og hun har spillet alt fra Shakespeares store klassikere til en sølle Junkie på dødsgangen. Hun blev udråbt til en tragikkomisk metamorfose af Reumert komiteen da hun fik sin talentpris i 2000. På film var hun med i den norske film ”Sykt Lykkelig” som vandt Sundance Filmfestivals hovedpris i 2013 og hun er netop aktuel i januar 2015 i det norske drama under 2. Verdenskrig ”Tungtvann”. Hun blev landskendt som Søs i Stig Thorsboe’s DRs tv-serie Krøniken.

 

 

KONTAKTINFORMATION

Frederiksberg Allé 10,

1820 Frederiksberg C

Tlf.: 40 33 00 45

Mail: ms@maibrittsaerens.dk

CVR: 34103607

POWER-ACT

 

 

Gennem foredrag, workshops og én-til-én træning styrker Maibritt mennesker i at brænde igennem med deres budskab og derved skabe bedre personlige resultater.

 

Copyright @ All Rights Reserved