Personlig træning

PERSONLIG TRÆNING

 

 

”En til en” er et intensivt coaching forløb med fokus på at udvikle dit talent og skabe ro omkring dine personlige virkemidler som kommunikatør. Her opnår du en fordybelse og personlig tilpasset træning som giver dig det nødvendige løft til at brænde igennem med dit budskab og med din person.

HVORDAN FOREGÅR DET?

 

Der udvikles et skræddersyet forløb som er tilpasset dine individuelle behov, og vil bestå af intensivt arbejde på gulvet, konkret og fokuseret casearbejde, målrettet sparring og dybdegående feedback med mulighed for videooptagelse af sessionerne.

 

Maibritt Saerens kortlægger prioriterede indsatsområder med udgangspunkt i din hverdag. Du får skærpet dine arbejdspunkter og redskaber så det matcher dine behov.

 

Et træningsforløb strækker sig typisk over 3-10 gange. En session varer 1-1½ time og foregår i trygge, lyse lokaler på Frederiksberg.

 

HVORFOR VÆLGE PERSONLIG TRÆNING?

___________

Større frihed til at fejle, dumme sig og lære

 

Fordybende udviklingsmulighed

Fuld indsigt i styrker, arbejdsområder og handlingsplan

KUNDERNE SIGER

__________

Mikkel Lundemann Rasmussen, TALENTPROGRAMMET

 

"Maibritt har rykket mine grænser ud over det sædvanelige og hvad jeg har turde forvente af undervisningen. Det har resulteret i, at jeg er langt mere nærværende, tillidsvækkende og til stede, når jeg står foran et stort publikum"

KONTAKTINFORMATION

Frederiksberg Allé 10,

1820 Frederiksberg C

Tlf.: 40 33 00 45

Mail: ms@maibrittsaerens.dk

CVR: 34103607

POWER-ACT

 

 

Gennem foredrag, workshops og én-til-én træning styrker Maibritt mennesker i at brænde igennem med deres budskab og derved skabe bedre personlige resultater.

 

Copyright @ All Rights Reserved