Personlig træning

PERSONLIG TRÆNING

 

SKRÆDDERSYET FORLØB • INDIVIDUEL COACHING • DYBDEGÅENDE FEEDBACK

 

”En til en” er et intensivt coaching forløb med fokus på at udvikle dit talent og skabe ro omkring dine personlige virkemidler som kommunikatør. Her opnår du en fordybelse og personlig tilpasset træning som giver dig det nødvendige løft til at brænde igennem med dit budskab og med din person.

HVORDAN FOREGÅR DET?

 

Der udvikles et skræddersyet forløb som er tilpasset det individuelle behov, men vil bestå af intensivt arbejde på gulvet, konkret og fokuseret casearbejde, målrettet sparring og dybdegående feedback.

Maibritt Saerens kortlægger prioriterede indsatsområder med udgangspunkt i din hverdag. Du får skærpet dine arbejdspunkter og redskaber så det matcher dine behov.

Kursusforløbet er henvendt til beslutningstagere og ledere som ønsker intensiv træning for at mestre den kommuniktive disciplin 100%. .

KUNDERNE SIGER

 

 

Mikkel Lundemann Rasmussen, TALENTPROGRAMMET

 

"Maibritt har rykket mine grænser ud over det sædvanelige og hvad jeg har turde forvente af undervisningen. Det har resulteret i, at jeg er langt mere nærværende, tillidsvækkende og til stede, når jeg står foran et stort publikum"

POWER-ACT

 

 

Gennem foredrag, workshops og én-til-én træning styrker Maibritt mennesker i at brænde igennem med deres budskab og derved skabe bedre personlige resultater.

 

KONTAKTINFORMATION

Frederiksberg Allé 10, 1820 Frederiksberg C

 

Tlf.: 40 33 00 45

Mail: ms@maibrittsaerens.dk

CVR: 34103607

Copyright @ All Rights Reserved