Referencer

Referencer

 

De har lært at brænde igennem med Maibritt Saerens og PowerAct.

Folketinget

DONG

EDC

Novozymes

Købstæderne

Mindshare

Cowi

Slot & Ejendomsstyrelsen

Præster Roskilde Stift, København Stift, Lejre Stift

Needlite

Saxo Bank

Danske Bank

Kromann Reumert

Peak Consulting Group

Forsvarsstaben

IDA 

Accura

Kammeradvokaten

Horten

Hildebrandt & Brandi A/S

DMF

Aktivlife

Bluegarden

Filmproducenter Metafilm

Reklame Bureau Zuparecommended

Visiolink

Pressalit

Danders & More

Starcom

Unfreeze

AFA JCDecaux

Roche Diagnostics A/S

MSD Danmark 

EduLab

Scenekunstskolerne

Metafilm

Cispa

Leadagency

Inforevision

Århus Universitet

Jesper Klit

Roesgaard & Partners

Leith Society

Amaliesilkeborg.dk

Ofelia Netværk

Novo Nordisk 

TV2 

DLA Piper 

Radisson Collection 

Skandia Asset Management

Kunderne siger

”Maibritt smitter – på den fede måde! For man får lov til at afprøve og praktisere det nærvær, Maibritt intenst og inderligt fortæller om.”


- Kasper Holst, Adm. direktør Edulab


”Maibritt Saerens har gjort mig endnu mere bevidst om, hvordan jeg taler, så folk lytter, og hvordan jeg på allerbedste og mest effektive vis pitcher min idé for såvel filmkonsulenter som kreative samarbejdspartnere. Redskaberne er nyttige og meget håndgribelige, og jeg vil anbefale hendes oplæg til alle, der ønsker at blive endnu bedre til præsentationer!”


- Meta Louise Foldager, CEO Filmproducent Metafilm


”Du flyttede os. Du gav os lov til at føle, så det blev det modsatte af føleri. Du åbnede for noget i os præster, som er nødvendigt for, at vi kan give stemme og krop til de helt enestående tekster, som vi er sat til at bringe ud til al verden. Det var meget inspirerende for mig at se, hvordan du arbejder for at få hver enkelt menneskes særlige karakteristika til at træde i karakter.”


- Hele Dam, Præst og professor i Retorik, efteruddannelse af præster i København

”Du har en kanon udstråling, og du brændte igennem hos Købstæderne i fredag. Jeg har hørt så mange rosende ord om dig og dit indlæg.
 Jeg har så megen respekt for din seriøsitet og professionelle indstilling og dine budskaber gjorde en stor forskel. Personligt var det en fantastisk start på seminaret, som gav mig kanon energi hele dagen.”


- Steen B. Jørgensen, CEO Købstædernes Forsikring

"Med høj grad af professionalisme, empati og ikke mindst ukuelig optimisme og energi har Maibritt Saerens formået at kortlægge mine udviklingsområder og opgraderet ”værktøjskassen” for fremme en mere nærværende / empatisk kommunikation."


- Peter Sønderlyng, Partner hos Roesgaard Consulting

 


"Maibritt har rykket mine grænser ud over det sædvanelige og hvad jeg har turde forvente af undervisningen. Det har resulteret i, at jeg er langt mere nærværende, tillidsvækkende og til stede, når jeg står foran et stort publikum"


- Mikkel Lundemann Rasmussen, TALENTPROGRAMMET


"Udover at være fagligt stærk, er Maibritt en særdeles dygtig formidler. Hun forfører mennesker ud af comfort zone, giver feedback og tilfører den enkelte konkrete værktøjer og input til, hvordan man bedre formidler sit budskab og efterlader modtageren et klart indtryk af, hvem man er, og hvor man gerne vil hen. Jeg har haft fornøjelsen af en række personlige seancer med Maibritt, og de har bibragt mig værdifuld indsigt i min egen ageren, som jeg ikke tidligere har fået – sammen med meget anvendelige værktøjer til, hvordan jeg som leder kan performe endnu bedre. "


- Lone Kyhl Hendriksen, Kundedirektør, Købstedernes Forsikring


”Foredraget var ekstremt nyttigt og Maibritt er en meget interessant underviser med en anderledes tilgang, hvilket skaber helt ny selvforståelse og læring.”- HR udviklingschef


”Virkelig lærerigt og meget inspirerende. Flere af vores medarbejdere udtrykte ønske om mere tid med Maibritt fremover, da de virkelig fik nogle lærerige og gode input fra hende!”


- HR udviklingschef”En meget powerfull oplevelse, der virkelig gjorde indtryk og gav stof til eftertanke. Flere medarbejdere udtrykte stor begejstring over workshoppen, de følte at det virkelig var til at relatere sig til, selv om det var langt fra deres komfort zone – og de glæder sig til at arbejde videre med Maibritt.”


- HR udviklingschef


”Maibritt er på og klar til at formidle til en, der hvor man er. Det er rigtig godt.”
”Maibritt er bragende god til at visualisere sin faglighed.”
”Maibritt får en til at føle sig godt tilpas i det øjeblik man træder ind i rummet. Samtidig er hun virkelig dygtig til det hun gør. Hun formåede at få mig til at føle mig godt tilpas i min egen skrøbelighed; af hjertet tak for det!”

”Jeg var imponeret over Maibritts egen evne til at kombinere krop, tale og mimik. Hun gør selv det, hun underviser i, og det er stærkt pædagogisk. Hun evner at skabe en rigtig behagelig atmosfære og giver god formativ kritisk og konstruktiv feedback.”

"Maibritt er dejlig kontant og samtidig inkluderende. Man føler sig velkommen og tryg i hendes selskab og tør fejle.”Copyright @ All Rights Reserved

KONTAKTINFORMATION

Tlf.: 40 33 00 45

Mail: ms@maibrittsaerens.dk

CVR: 34103607

POWER-ACT


PowerAct er et unikt læringsystem som hjælper dig med at forstærke dit budskab


Gennem foredrag, workshops og én-til-én træning styrker Maibritt mennesker i at brænde igennem med deres budskab og derved skabe bedre personlige resultater.