Foredrag

FOREDRAG


Med foredraget 'Brænd igennem' gives en introduktion til de grundteknikker som i praksis åbner døren over for den eller de personer man står over for. Det kræver nemlig mere end ord at blive den man lytter til.


Maibritt Saerens leverer et stærkt og underholdende foredrag der inspirerer tilhørerne til at brænde igennem med det der er vigtigt! Maibritt Saerens demonstrerer hvorledes du kommer i kontakt med dit budskab, dig selv og dit publikum. Hun løfter sløret for hvordan du skaber format og troværdighed ved hjælp af ord, fysik og energi.

HVAD HANDLER DET OM?

Foredraget vil koncentrere sig om:

 

  • Hvordan får du folk til at lytte?
  • Hvordan skaber du reel interesse?
  • Hvordan fremstår du med format?
  • Hvordan tager du ejerskab af rummet?
  • Hvordan motiverer du med lyst og energi?HVAD ER MÅLGRUPPEN?


Til dig der vil være dén man lytter til. Til dig der har en stor faglighed og som ønsker at få den i spil. Til erhvervsfolk, advokater, politikere, præster og sælgere m.v. som ønsker at brænde igennem.


Du kan også booke Maibritt som taler til jeres næste kick-off eller seminar.
HVORFOR VÆLGE FOREDRAG?


Foredraget giver dig mod og lyst til at være på. Du får indsigt i, hvad det vil sige at brænde igennem og hvilket potentiale det kan give dig som leder, som medarbejder eller som virksomhed.

KUNDERNE SIGER
”Foredraget var ekstremt nyttigt og Maibritt er en meget interessant underviser med en anderledes tilgang, hvilket skaber helt ny selvforståelse og læring.”- HR udviklingschef

 

”Virkelig lærerigt og meget inspirerende. Flere af vores medarbejdere udtrykte ønske om mere tid med Maibritt fremover, da de virkelig fik nogle lærerige og gode input fra hende!”

 

 

Copyright @ All Rights Reserved

KONTAKTINFORMATION

Tlf.: 40 33 00 45

Mail: ms@maibrittsaerens.dk

CVR: 34103607

POWER-ACT


PowerAct er et unikt læringsystem som hjælper dig med at forstærke dit budskab


Gennem foredrag, workshops og én-til-én træning styrker Maibritt mennesker i at brænde igennem med deres budskab og derved skabe bedre personlige resultater.