Ydelser

YDELSER


Find den ydelse som passer dig eller din virksomhed bedst. Tag altid kontakt, hvis du har yderligere spørgsmål eller hvis du ønsker en skræddersyet løsning som passer til dit og jeres behov. Læs mere om ydelserne på siderne herunder.

FOREDRAG

Til dig der vil være dén man lytter til. Til dig der har en stor faglighed og som ønsker at få den i spil. Til erhvervsfolk, advokater, politikere, præster og sælgere m.v. som ønsker at brænde igennem.

WORKSHOP

Med udgangspunkt i skuespillerens viden og forståelse for formidling arbejder deltagerne med unikke redskaber til, hvordan man tænder for sin udstråling, gennemslagskraft og åbner op for en større personlighed.

PERSONLIG TRÆNING

Træningsforløbet er henvendt til beslutningstagere og ledere som ønsker intensiv træning for at mestre den kommuniktive disciplin 100%. Der skræddersyes et forløb som passer nøjagtigt til dine behov.

FORESPØRG

Send din forespørgsel til Maibritt her. Skriv kort om, hvad du eller din virksomhed kunne tænke sig og du vil hurtigst muligt få svar tilbage.

 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved

KONTAKTINFORMATION

Tlf.: 40 33 00 45

Mail: ms@maibrittsaerens.dk

CVR: 34103607

POWER-ACT


PowerAct er et unikt læringsystem som hjælper dig med at forstærke dit budskab


Gennem foredrag, workshops og én-til-én træning styrker Maibritt mennesker i at brænde igennem med deres budskab og derved skabe bedre personlige resultater.