Personlig træning

PERSONLIG TRÆNING”En til en” er et intensivt coaching forløb med fokus på at udvikle dit talent og skabe ro omkring dine personlige virkemidler som kommunikatør.  Her opnår du en fordybelse og personlig tilpasset træning som giver dig det nødvendige løft til at brænde igennem med dit budskab og med din person.

HVORDAN FOREGÅR DET?


Der udvikles et skræddersyet forløb som er tilpasset dine individuelle behov, og vil bestå af intensivt arbejde på gulvet, konkret og fokuseret casearbejde, målrettet sparring og dybdegående feedback med mulighed for videooptagelse af sessionerne.


Maibritt Saerens kortlægger prioriterede indsatsområder med udgangspunkt i din hverdag. Du får skærpet dine arbejdspunkter og redskaber så det matcher dine behov.


Et træningsforløb strækker sig typisk over 3-10 gange. En session varer 1-1½ time og foregår i trygge, lyse lokaler på Frederiksberg.


HVORFOR VÆLGE PERSONLIG TRÆNING?


Fordybende udviklingsmulighed

Større frihed til at fejle, dumme sig og lære


Fuld indsigt i styrker, arbejdsområder og handlingsplan

KUNDERNE SIGER
"Maibritt har rykket mine grænser ud over det sædvanelige og hvad jeg har turde forvente af undervisningen. Det har resulteret i, at jeg er langt mere nærværende, tillidsvækkende og til stede, når jeg står foran et stort publikum"


- Mikkel Lundemann Rasmusse, TALENTPROGRAMMET


"Udover at være fagligt stærk, er Maibritt en særdeles dygtig formidler. Hun forfører mennesker ud af comfort zone, giver feedback og tilfører den enkelte konkrete værktøjer og input til, hvordan man bedre formidler sit budskab og efterlader modtageren et klart indtryk af, hvem man er, og hvor man gerne vil hen. Jeg har haft fornøjelsen af en række personlige seancer med Maibritt, og de har bibragt mig værdifuld indsigt i min egen ageren, som jeg ikke tidligere har fået – sammen med meget anvendelige værktøjer til, hvordan jeg som leder kan performe endnu bedre. "


- Lone Kyhl Hendriksen, Kundedirektør, Købstædernes Forsikring


"Med høj grad af professionalisme, empati og ikke mindst ukuelig optimisme og energi har Maibritt Saerens formået at kortlægge mine udviklingsområder og

opgraderet ”værktøjskassen” for fremme en mere nærværende / empatisk kommunikation."


- Peter Sønderlyng, ROESGAARD CONSULTING

Copyright @ All Rights Reserved

KONTAKTINFORMATION

Tlf.: 40 33 00 45

Mail: ms@maibrittsaerens.dk

CVR: 34103607

POWER-ACT


PowerAct er et unikt læringsystem som hjælper dig med at forstærke dit budskab


Gennem foredrag, workshops og én-til-én træning styrker Maibritt mennesker i at brænde igennem med deres budskab og derved skabe bedre personlige resultater.