Workshop

WORKSHOPSom leder skal man kommunikere ind i en stadig større grad af kompleksitet – og samtidigt med medarbejdernes individuelle fokus in mente. Det kræver, at man har evnen til at bryde igennem muren af information for at blive hørt og husket.


Uanset hvor mange års træning du har i at præsentere et budskab, kan du blive endnu bedre. Få tændt din indre passion og begejstring og spræng rammerne for, hvordan du normalt formidler.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Varighed: 1 til 2 dages seminar


Maibritt Saerens demonstrerer og eksemplificerer teknikkerne ind i deltagernes konkrete arbejdssituation. Ud fra bl.a. specifikt udvalgte præsentationsopgaver etableres et øverum med plads til at komme på gulvet. Deltagerne får individuel feedback og en kortlægning af den personlige præsentationsstil og udviklingsområder. Maibritt Saerens fokuserer ikke på det faglige indhold, men på selve formidlingen – hvordan deltageren brænder igennem med dig og dit budskab?!


Med udgangspunkt i skuespillerens viden og forståelse for formidling arbejder deltagerne med unikke redskaber til, hvordan man tænder for sin udstråling, gennemslagskraft og åbner op for en større personlighed. En formidling der er ægte, nærværende og vedkommende for publikum og for en selv.


Indholdet på denne workshop vil være både at forstå og arbejde med grundteknikkerne i den nonverbale kommunikation.

HVORFOR VÆLGE WORKSHOP

__________________Med udgangspunkt i skuespillerens viden og forståelse for formidling arbejder deltagerne med unikke redskaber til, hvordan man tænder for sin udstråling, gennemslagskraft og åbner op for en større personlighed. En formidling der er ægte, nærværende og vedkommende for publikum og for en selv.

TAG EJERSKAB AF RUMMET

__________


Styrk din evne til at skabe reel kontakt og interesse. Få større mod og lyst til at være på.

FÅ DIN FAGLIGHED I SPIL

__________


Vær bevidst om hvad der holder dig tilbage og hvad der skal til for at du brænder igennem.

BRÆND IGENNEM

__________


Løft virksomheden og dit personlige budskab mod nye horisonter. Styrk dit personlige lederskab.

KUNDERNE SIGER
”En meget powerfull oplevelse, der virkelig gjorde indtryk og gav stof til eftertanke. Flere medarbejdere udtrykte stor begejstring over workshoppen, de følte at det virkelig var til at relatere sig til, selv om det var langt fra deres komfort zone – og de glæder sig til at arbejde videre med Maibritt.”


- HR udviklingschef


”Maibritt er på og klar til at formidle til en, der hvor man er. Det er rigtig godt.”
”Maibritt er bragende god til at visualisere sin faglighed.”
”Maibritt får en til at føle sig godt tilpas i det øjeblik man træder ind i rummet. Samtidig er hun virkelig dygtig til det hun gør. Hun formåede at få mig til at føle mig godt tilpas i min egen skrøbelighed; af hjertet tak for det!”

”Jeg var imponeret over Maibritts egen evne til at kombinere krop, tale og mimik. Hun gør selv det, hun underviser i, og det er stærkt pædagogisk. Hun evner at skabe en rigtig behagelig atmosfære og giver god formativ kritisk og konstruktiv feedback.”

"Maibritt er dejlig kontant og samtidig inkluderende. Man føler sig velkommen og tryg i hendes selskab og tør fejle.”Copyright @ All Rights Reserved

KONTAKTINFORMATION

Tlf.: 40 33 00 45

Mail: ms@maibrittsaerens.dk

CVR: 34103607

POWER-ACT


PowerAct er et unikt læringsystem som hjælper dig med at forstærke dit budskab


Gennem foredrag, workshops og én-til-én træning styrker Maibritt mennesker i at brænde igennem med deres budskab og derved skabe bedre personlige resultater.